beenmode infolijn

bel de beenmode infolijn

0229-700231

Beenmode infolijn houdt zich aan de huidige wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens.

Verantwoordelijke voor het registreren, verwerken en gebruiken van uw persoonsgerelateerde gegevens in de zin van de wet op de privacy bescherming is Mailorderservice.net. Poldermolen 2, 1622 KP Hoorn NL. KvK-nummer: 37117084

De website van Beenmode infolijn wordt uitsluitend gebruikt ter informatie voor klanten van onze beenmode winkels. U kunt via deze website niets kopen en we vragen geen gegevens van U. Wij bellen U uitsluitend op, als u een bericht heeft ingesproken, die betrekking heeft op een bestelling, of als antwoord op vragen.

Alle telefoongesprekken die met beenmode-infolijn worden gevoerd zijn uitsluitend bedoeld, voor een goede communicatie tussen de beenmode winkels van mailorderservice.net en haar klanten.

We geven Uw naam en telefoonnummer nooit door aan derden. U krijgt geen ongewenste telefoontjes van ons. Wij doen niet aan telefonische verkoop.

Deze website plaatst geen cookies op U computer, er worden uitsluitend session cookies gebruikt die weer verdwijnen zodra de website verlaten wordt.

Er wordt door Beenmode infolijn geen tracking software gebruikt om het surf gedrag van bezoekers te analyseren.

U hebt het recht op inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens die wij van U hebben. Indien u dit wenst of vragen heeft over dit privacy statement, dan kunt u contact opnemen via fax, de post, telefoon of een e-mail sturen.